Halep’te 5 Tunuslu öldürüldü

img
Halep’te 5 Tunuslu öldürüldü YDH

YDH- Suriye güvenlik güçlerinin bugün Halep’te düzenlediği operasyonda aralarında 5 Tunuslunun da bulunduğu 20 militan öldürüldü.




 

YDH-Suriye güvenlik güçlerinin bugün Halep’te düzenlediği operasyonda aralarında 5 Tunuslunun da bulunduğu 20 militan öldürüldü.

Fars haber ajansının bildirdiğine göre Suriye güvenlik güçlerinin Halep’in Sufeyre bölgesinde düzenlediği operasyonda Guraba adlı silahlı grubun 20 militanını öldürüldü.

Öldürülen militanların 5’inin Tunuslu olduğu açıklandı.

Neyreb köprüsü civarında saldırı düzenlemek isteyen 8 militanı ölü olarak ele geçiren Suriye güvenlik güçlerinin ez-Zehra bölgesinde de 25 militanı sağ olarak yakaladığı açıklandı.

Öte yandan Suriye güvenlik güçlerinin Deyr ez-Zor’a bağlı el-Muvazzafin ve el-Cubeyle bölgelerinde düzenlediği operasyonlarda onlarca militanın öldürüldüğü bildirildi.

Düzenlenen operasyonlarda öldürülenler arasında Muaz Yusuf ve Rami Karduş adlı iki üst düzey silahlı grup üyesinin de bulunduğu açıklandı.

Irak sınırı yakınlarındaki Ebu Ömer bölgesinde silahlı gruplara ait üç füze rampasını imha eden Suriye güvenlik güçlerinin Haseke kentinde de bin çuval kaçak una el koyduğu bildirildi.