Filistin Halk Kurtuluş Cephesi: Şam’ın yanındayız

img
Filistin Halk Kurtuluş Cephesi: Şam’ın yanındayız YDH

YDH- Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi liderlerinden Enver Raca, Cephe olarak Suriye yönetiminin yanında durmaya devam ettiklerini, tavırlarında bir değişikliğin olmadığını açıkladı.




 

YDH-Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi liderlerinden Enver Raca, Cephe olarak Suriye yönetiminin yanında durmaya devam ettiklerini, tavırlarında bir değişikliğin olmadığını açıkladı.

Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi-Genel Komutanlık liderlerinden Enver Raca, Cephe adına Yermuk saldırısıyla ilgili yapılan kınama açıklamasına açıklık getirdi.

AFP'nin bildirdiğine göre Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi-Genel Komutanlık’ın resmi sözcüsü Enver Raca, hareketin Ramallah'ta ikamet eden liderlerinden Husam Arafat'ın bugün yaptığı açıklamaların hareketi bağlamadığını ifade etti.

Suriye'yi kuşatan komplolara karşı Suriye yönetiminin yanında olduklarını belirten Raca "Bazı medya organlarında dolaşan açıklama, Cephe'yi bağlamıyor. Cephe'nin böylesi bir açıklamayla alakası yok. Cephe'nin görüşlerini yansıtan açıklamalar, Şam'daki Enformasyon Ofisi'nden çıkar. Suriye'ye yönelik süren komplo ve savaş karşısında duruşumuzda bir değişiklik yok" dedi.

Halk Cephesi - Genel Komutanlık liderlerinden Husam Arafat, bugün yaptığı açıklamasında, Yermuk kampının bombalanmasından Suriye yönetimini sorumlu tutarken Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esed'den özür dilemesini beklediklerini söylemişti.