Faysal Mikdad, Moskova’ya gitti
YDH- Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdad başkanlığındaki bir heyetin Moskova’ya gittiği bildirildi.
YDH-Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdad başkanlığındaki bir heyetin Moskova’ya gittiği bildirildi.
Breakingnews’in haberine göre Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Ahdar İbrahimi’nin Şam’daki temaslarının ardından Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdad başkanlığındaki bir heyet, bugün Rusya’ya gitti.
Faysal Mikdad’a Suriye dışişleri bakanlığı üst düzey yetkililerinden Ahmed Arnus’un da eşlik ettiği açıklandı.
Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Ahdar İbrahimi, Amerikan-Rus planı olarak nitelenen siyasi çözüm planı konusunda görüş alışverişleri için Şam’da bulunuyor.
İbrahimi, Şam’da Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esed’den başka Suriye içindeki muhalif gruplardan Ulusal Koordinasyon Kurulu Genel Koordinatörü Hasan Abdulazim’le de görüşmüştü.
İlgili Haberler
Şeybani: Mekke İttifakı’na katılmayı değerlendiriyoruz
31 Ekim 2026 16:08
Suriye’deki güvenlik karmaşası Lübnan’ı da tehdit ediyor
28 Ekim 2026 11:11
Ürdün ve Suriye'den Dera saldırıları için ortak soruşturma kararı
28 Ekim 2026 02:43
Suudi basını: İsrail ile Suriye geçen hafta savaşın eşiğine geldi
27 Ekim 2026 21:48
