FHKC’den Yermuk’te ortak güç çağrısı

img
FHKC’den Yermuk’te ortak güç çağrısı YDH

Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi/Genel Komutanlık, diğer Filistili grupları Yermuk mülteci kampını işgal altında tutan silahlı gruplara karşı ortak bir güç oluşturmaya çağırdı.




YDH-Fars haber ajansının haberine göre Filistinli grupların Yermuk kampının bazı bölgelerini işgal altında tutan silahlı gruplarla kampı terk etmeleri için yaptıkları görüşmelerden yine sonuç alınamadı.

Filistin heyetinin dün Yermuk kampına girerek silahlı grupların temsilcileriyle görüşmelerde bulunduğu; ancak görüşmelerin başarısızlıkla sonuçlandığı bildirildi.

Filistin heyeti ile silahlı grupların temsilcilerinin bugün görüşmelere yeniden başlayabileceği belirtilirken Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi/Genel Komutanlık, (FHKC/GK) silahlı grupların kamptan güç kullanılarak çıkarılması yönünde çağrı yaptı.

FHKC/GK Sözcüsü Enver Reca, Yermuk’teki tüm Filistinli gruplardan silahlı gruplara tolerans göstermeye son vermelerini istedi ve ortak bir güç oluşturarak silahlı grupları kamptan çıkarma çağrısı yaptı.



Makaleler

Güncel