Hafter: İsrail yardımını kabul ederiz
29 Kasım 2014 01:00
Bu sayfayı yazdır
Libya Ulusal Ordusu Komutanı General Halife Hafter, İsrail’den yapılabilecek bir yardımı reddetmeyeceklerini açıkladı.
Yazı boyutu
1 dk okuma
100%
YDH- İtalya’da yayımlan Corriere Della Sera gazetesine demeç veren Libya Ulusal Ordusu Komutanı General Halife Hafter, ordusunun sahip olduğu teknolojinin eski olduğunu söyledi.
Mısır, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Cezayir’den yardım aldıklarını belirten General Hafter, “İsrail’den yardım almayı kabul eder misiniz?” şeklindeki bir soruya da “düşmanımın düşmanı dostumdur, neden olmasın; ama onların beni destekleyeceğini sanmıyorum” diye cevap verdi.
Emekli General Halife Hafter, komuta ettiği Libya Ulusal Ordusu adlı silahlı grupla Müslüman Kardeşler yanlısı silahlı gruplara karşı savaşıyor.
İlgili Haberler
İran’a karşı savaş Emirates’in kârını yüzde 66 düşürdü
05 Kasım 2026 16:06
Seçenekleri daralan Suudi rejimi, Sanaa ile anlaşma arayışında
05 Kasım 2026 14:29
ABD-İsrail destekli Suudilerin hedefinde yine çocuklar var
04 Kasım 2026 19:33
Babulmendeb'de Suudi destekli güçlerden 3 binden fazla kayıp
03 Kasım 2026 20:21
