Ebu Hamza: Size zafer vaat ediyoruz

img
Ebu Hamza: Size zafer vaat ediyoruz YDH

Kudüs Tugayları'nın askeri sözcüsü yaptığı açıklamada, Direniş'in İsrail’le tüm savaş eksenlerinde karşı karşıya gelme kararlılığını vurguladı.




YDH- Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kanadı Kudüs Tugayları'nın Askeri Sözcüsü Ebu Hamza, işgal altındaki Kudüs'ün bu yıl savaş alanlarını birleştirdiğini belirterek, Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya yönelik herhangi bir eylemin bölgeyi ateşe vereceği uyarısında bulundu.

Dünya Kudüs Günü münasebetiyle bir açıklama yapan Ebu Hamza, savaş alanında yaşananların Direniş'in Aksa Tufanı Operasyonu’na bağlı olduğunu, askeri olarak, halk ve güvenlik alanlarında kararlılığını sürdürdüğünü gösterdiğini söyledi.

"Gazze Şeridi'nde yaşananlar, Siyonist-Amerikan cephaneliğine karşı mücadelede kanımızı sunma sorumluluğunu gerektiriyor" diyen Ebu Hamza sözlerine şöyle devam etti: “Direniş Gazze, Batı Şeria ve Lübnan'da saldırıya karşı koymaya devam ediyor ve sahadaki varlığı, işgali reddettiğini ve savaş alanlarının birliği ilkesi altında onunla mücadele etmeye devam edeceğini kanıtlıyor."

Ebu Hamza ayrıca, "Diğer cephelerinin de desteğiyle, İsrail'in Filistinli sivilleri hedef alan saldırganlığına karşılık olarak, tüm savaş eksenlerinde İsrail işgaliyle yüzleşmeye devam ediyoruz" dedi.

Ebu Hamza, Lübnan ve Irak'taki İslami Direnişi, Hizbullah'ı, Yemen'i, Suriye'yi ve İran İslam Cumhuriyeti'ni takdir etti. Ürdün'de Gazze ile dayanışma için sokağa çıkan kitleleri de selamlayan Ebu Hamza, onların sesinin Gazze'de yankılandığını vurguladı.

"Filistin'deki temiz kanın Ürdün'den Tunus'a, Bahreyn'e ve diğerlerine kadar çiçek açmaya başladığına" dikkat çeken Ebu Hamza, "Size zafer vaat ediyoruz ve Filistin halkının direnişinin tüm dünya halkları için bir model olacağına söz veriyoruz" dedi.