Ebu Fedek: Yaşananlar İsrail'in yıkımının ilanıdır

img
Ebu Fedek: Yaşananlar İsrail'in yıkımının ilanıdır YDH

Irak Halk Seferberlik Güçleri başkan yardımcısı, Direniş Ekseni’nde yaşananların İsrail'in yıkımının ilanı olduğunu vurguladı.




YDH- ISNA'nın haberine göre, Tahran'daki Uluslararası Kudüs Günü mitingine katılan Irak Halk Seferberlik Güçleri Başkan Yardımcısı Ebu Fedek, Halk Seferberlik Güçleri'nin Gazze ile Filistin arasındaki savaşın önemli bir parçası olduğunu vurguladı.

Ebu Fedek şunları söyledi: "Devrim Lideri'nin kararını ve İsrail'in Şam'daki İran Konsolosluğu’na yönelik saldırısına ve İslam Devrimi Muhafızları Kolordusu komutanlarının suikastına nasıl bir yanıt vereceğini bekliyoruz.

Irak Halk Seferberlik Örgütü başkan yardımcısı sözlerine şöyle devam etti: "Şu anda Direniş Ekseni’nde ve Yemen, Irak, Filistin ve İran'da yaşananlar, İsrail'in yıkımının ilanıdır ve bu rejimin yıkımı için geri sayım başlamıştır.

Bizim şerefimiz ve haysiyetimiz şehadettedir, şehadet bizim için zaferdir. Şehit Ebu Mehdi el-Mühendis, 40 yıl boyunca Hizbullah'la birlikte Siyonistlere karşı Direniş’in yanında savaştı. Biz bunu biliyoruz ama kamuoyu bilmiyor. İsrail kadar Filistin milleti ve direnişi de Ebu Mehdi'nin kim olduğunu biliyor. Şimdi, geçtiğimiz günlerde Şam'daki İran Konsolosluğu’na düzenlenen saldırının ardından, Uluslararası Kudüs Günü'nde İran İslam Devrimi'nin lideri İmam Hamaney ile olan sözümüzü yenilemek için İran'a geldik.”



Makaleler

Güncel