Suudiler İsrail’i memnun etmek için Kur'an'ı tahrif etmeye yöneldi

img
Suudiler İsrail’i memnun etmek için Kur'an'ı tahrif etmeye yöneldi YDH

Ensarullah Hareketi lideri, Suudi Arabistan’ın İsrail'i memnun etmek için Kur'an'ı tahrif etmeye yöneldiğini bildirdi.




YDH- Bazı İslam ülkelerinin İsrail rejiminin ve Batı'nın peşinden gitmesini sert bir dille eleştiren Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Seyyid Abdulmelik el-Husi, şunları söyledi: "Arabistan, Siyonist Yahudiler ve İsrail hakkındaki eğitim sistemlerini bile değiştirdi."

Riyad'ın Yahudilerle ilgili Kur’an ayetlerini ders kitaplarından çıkardığını söyleyen el-Husi, Suudilerin bu yöndeki faaliyetlerine dikkat çekti: "Suud Hanedanı öyle bir noktaya geldi ki, Yahudilerin suçlarından bahseden ve onları yeren Kur’an ayetlerini kaldırıyorlar. Hiç utanmasalar Siyonist Yahudilere Kuran'dan daha fazla saygı duyacaklar.”

Suudi liderlerden birinin, İsrail'in ülkenin gelecekteki müttefiki olduğunu söylediğini vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti: "Bu eylemler, İsrail'in İslam'a ve Müslümanlara düşmanlığına tanık olduğumuz bir dönemde gerçekleşiyor. Siyonistler Araplara ölüm sloganları atıyor. Elbette Birleşik Arap Emirlikleri de Suudi Arabistan gibi eğitim sistemini değiştirerek, İsrail ile dostluğa dayalı sistem getirdi.”



Makaleler

Güncel