Seyyid el-Husi: Direniş Ekseni şehit liderlerin intikamını alacak

img
Seyyid el-Husi: Direniş Ekseni şehit liderlerin intikamını alacak YDH

Ensarullah Hareketi Lideri Seyyid Abdulmelik Bedreddin el-Husi, İsmail Heniye ve Fuad Şukur'un şehadetleri dolayısıyla taziyelerini sunarak İsrail rejiminden intikam alma sözü verdi.




YDH- Ensarullah Hareketi Lideri Seyyid Abdulmelik Bedreddin el-Husi, “şehit lider Seyyid Fuad Şukur'un (Seyyid Muhsin) hayatını Kudüs'e adadığını” belirterek ailesine, Lübnan İslami Direnişi’ne ve Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah'a, ayrıca Lübnan halkına, Direniş Ekseni’ne ve İslam milletine başsağlığı diledi.

Yemenli lider, fedakârlıklar ne olursa olsun "kaçınılmaz sonucun zafer ve düşman İsrail'in ve onun geçici varlığının yok olması" olduğunu vurguladı.

Ayrıca, "sevgili kardeşi ve büyük Direniş lideri İsmail Heniye'yi hedef alan suçu" kınayarak, bunun "cani düşmana ağır darbeler indirmede ... direnç, kararlılık ve adanmışlık için daha büyük bir teşvik" işlevi göreceğini belirtti.

Ensarullah lideri, İsrail'in "direnişi kırma ya da Filistin'deki ve tüm destek cephelerindeki kardeşlerinin ruhunu ve demir iradesini söndürme" hedeflerinden hiçbirine ulaşamayacağını vurguladı.

"Suçlu düşmanın, şehidi (Heniye) hedef alması, savaşı daha geniş bir kapsama ve daha büyük boyutlara taşıdı ve bunun sonuçları Allah'ın izniyle düşman için korkunç olacak" diyen el-Husi şöyle devam etti: "Allah'ın izniyle ve Direniş Ekseni’ndeki kardeşlerimizle işbirliği içinde şehidin, tüm şehitlerin ve Filistin halkının uğradığı haksızlığın intikamını almak için hiçbir çabadan kaçınmayacağız."

El-Husi, Filistin halkının son on aydır Amerika'nın da katılımıyla düşman İsrail tarafından soykırıma maruz bırakıldığını açıkladı.