Irak Direnişi Hayfa'daki İsrail hedefini vurdu

img
Irak Direnişi Hayfa'daki İsrail hedefini vurdu YDH

Irak İslami Direnişi, Gazze'ye destek amacıyla, bu sabah işgal altındaki Hayfa'da bir hedefe insansız hava araçları kullanarak operasyon düzenlediklerini duyurdu.




YDH- Irak İslami Direnişi bugün yaptığı açıklamada, işgal altındaki Filistin'in Hayfa kentinde bir İsrail hedefini insansız hava araçlarıyla vurduğunu duyurdu.

Irak Direnişi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İşgale direnişimizin devamı, Gazze'deki halkımıza destek ve gaspçı varlığın çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere Filistinli sivillere karşı gerçekleştirdiği katliamlara yanıt olarak Irak'taki İslami Direniş savaşçıları bu sabah, 15/9/2024 pazar günü, işgal altındaki topraklarımızda bulunan Hayfa Limanı'nı insansız hava araçlarıyla hedef aldı. İslami Direniş, düşmanın kalelerini vurmaya devam edeceğini teyit eder.”

Irak İslami Direnişi, Filistin halkına destek vermek ve işgalcilerin Filistin halkına karşı işlediği suçlara tepki göstermek amacıyla 4 Eylül'de işgal altındaki Filistin'in Hayfa limanını hedef almıştı.