Irak direnişinden İsrail'e dört operasyon

img
Irak direnişinden İsrail'e dört operasyon YDH

Irak İslami Direnişi, İsrail'e karşı bir dizi operasyon düzenleyerek Hayfa limanı da dahil olmak üzere çeşitli stratejik noktalara saldırılar gerçekleştirdi.




YDH - Irak İslami Direnişi, bu sabah erken saatlerde İsrail rejimine karşı bir dizi operasyon gerçekleştirdiğini duyurdu.

El-Meyadin televizyonunun aktardığına göre direniş, el-Arkab füzelerinden insansız hava araçlarına kadar çeşitli silahlar kullanarak birçok hedefe saldırı düzenledi.

Direniş kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, sabah saatlerinde Hayfa kenti, Hayfa limanı ve işgal altındaki Filistin topraklarının merkezindeki stratejik hedeflere insansız hava araçlarıyla saldırılar düzenlendi.

Ayrıca, el-Arkab füzeleriyle de önemli bir hedefin vurulduğu bildirildi.

Irak İslami Direnişi, yaptığı açıklamada 'düşman kalelerini yok etmeye yönelik operasyonların artan bir hızla devam ettiğini' vurguladı.

Pazar günü de benzer saldırılar düzenleyen Irak İslami Direnişi, işgal altındaki Filistin topraklarında dört ayrı hedefi roket ve insansız hava araçlarıyla hedef aldığını açıklamıştı.

Bunun yanı sıra, işgal altındaki Filistin'in güneyinde yer alan Um er-Reşraş'ta (Eylat) önemli bir hedefe insansız hava aracıyla saldırı gerçekleştirildiği bildirilmişti.