“Yaklaşan zafer konusunda daha kararlı ve eminler”

img
“Yaklaşan zafer konusunda daha kararlı ve eminler” YDH

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah'ın şehit İmad Muğniye ile birlikte geçmişte yapılan bir askeri tatbikatı denetlediğini ve mücahitlere bir mesaj verdiğini gösteren özel video görüntüleri el-Meyadin tarafından yayınladı.




YDH- El-Meyadin, Pazar akşamı, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah'ın, şehit İmad Muğniye ile birlikte bir askeri tatbikatı yönetirken çekilen özel görüntülerini yayınladı.

İmad Muğniye ile birlikte Hizbullah savaşçılarının bir askeri manevrasını izledikleri ve denetledikleri yaklaşık 5 dakika süren görüntülerde, direnişçilerin şehit Seyyid'in huzurunda ve gözetiminde füze fırlattıkları görülüyordu.

Hizbullah savaşçılarına yönelik ilham verici konuşmasında Seyyid Hasan Nasrullah, savaşçıları başarılı hazırlık tatbikatlarından dolayı tebrik ederek, halklarını ve değerlerini savunmak için tereddütsüz hazır olduklarını ve adanmışlıklarını vurguluyordu:

“Son dönemde elde ettiğiniz başarıların beklentilerimizi, özlemlerimizi ve hepimizin size duyduğu güveni karşılayacağına inanıyorum.

Biz, Allah'tan sonra size, varlığınıza, inancınıza ve mücadelenize güveniyoruz.

Yaptığınız şey düşmana açık bir mesajdır: İslami Direnişin, mücahitleri, adamları, kahramanları ve atlıları hâlâ oldukları yerde, her zaman cihat ve savunma, fedakarlık ve feragat için hazırdır.

Onlar gerçekten de bugün, yaklaşan ve vaat edilen zafer konusunda daha kararlı ve eminler.”



Makaleler

Güncel