Son Dakika
İnşa

İran TV: Bölgedeki 50 bin ABD askeri hedefimizde

22 Haziran 2025 Bu sayfayı yazdır

İran televizyonu, Amerika’nın bugün Fordo ve Natanz nükleer tesislerine yaptığı saldırının ardından bir açıklama yayımladı.

İran TV: Bölgedeki 50 bin ABD askeri hedefimizde
İran TV: Bölgedeki 50 bin ABD askeri hedefimizde YDH
Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

YDH- İran devlet televizyonu tarafından yayımlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Amerikalı yetkililerin ‘bizim İran’a saldırıyı sürdürmek ve rejimi devirmek gibi bir niyetimiz yok. Bu sadece sıradan bir askeri operasyondu’ şeklindeki mesajı nakledildi. 

Bu sizin için sıradan bir askeri operasyondu. İran, tüm kurumlarıyla İran devleti öncelikle Amerikalıların bölgede var olamaması ve İran halkına artık tehdit oluşturamaması yönünde adımlar atacak.

Bölgedeki 50 bin Amerikan askeri, şu andan itibaren çeşitli operasyonlar ile İran silahlı kuvvetlerinin ateş menzilindedir. Olması gerekenler olacak, Devrim Lideri’nin vurguladığı gibi bu rota izlenecek. ABD Başkanı Donald Trump, girdiği bu kumardan kesinlikle kaybederek çıkacak.

İlgili Haberler