Lübnan eski başbakanlarından Ömer Kerami, Lübnan’daki siyasi bunalımın çözümü
YDH-Lübnan eski başbakanlarından Ömer Kerami, Lübnan’daki siyasi bunalımın çözümü konusunda çıkarılan engellerin Lübnan’a yönelik büyük bir komplonun hazırlandığını gösterdiğini söyledi.
YDH-Lübnan eski başbakanlarından Ömer Kerami, Lübnan’daki siyasi bunalımın çözümü konusunda çıkarılan engellerin Lübnan’a yönelik büyük bir komplonun hazırlandığını gösterdiğini söyledi.
Lübnan’daki siyasi bunalımın çözümü konusunda Arap ülkelerinin ve uluslar arası girişimlerin girişimlerinin engellendiğine ve Lübnanlı siyasi grupların uzlaşmalarının baltalandığına değinen Kerami, tezgahlanmakta olan bir komplonun öncülleri olarak niteledi.
Çeşitli siyasi grupların temsilcileriyle görüşen eski Başbakanlardan Ömer Kerami, Lübnan’da yaşanan bunalımın çözümü için ülkedeki tüm ulusal ve İslami grupların birleşik bir cephe kurması gerektiğini söyledi.
Ömer Kerami, “ABD’nin Lübnan’a hakim olmasına karşı olan tüm parti ve hareketlerin geniş bir istişare içinde bulunması ve ortak kararlar alması gerekiyor” diye konuştu.
İlgili Haberler
İsrailli merkez, Lübnan ordusu subaylarını fişledi
23 Eylül 2026 09:28
Güney Lübnan’da hava saldırısı, topçu ateşi ve yıkım
21 Eylül 2026 17:03
Trump’tan Aun’a saldırılar altında “barış ve güvenlik” mesajı
21 Eylül 2026 16:53
Hizbullah'tan Ali Tahir cephesiyle ilgili ilk resmi açıklama
20 Eylül 2026 23:50
