Son Dakika
İnşa

El Fetih, Filistin’deki sorunların çözümü konusunda Hamas’la gizli görüşmeler

08 Nisan 2007 Bu sayfayı yazdır

YDH-El Fetih, Filistin’deki sorunların çözümü konusunda Hamas’la gizli görüşmeler yaptıkları yönündeki haberleri yalanladı.

Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

YDH-El Fetih, Filistin’deki sorunların çözümü konusunda Hamas’la gizli görüşmeler yaptıkları yönündeki haberleri yalanladı.

 

El-Fetih’in resmi Sözcüsü Ahmed Abdurrahman, Batı Şeria’nın Ramallah kentinde düzenlediği bir basın toplantısıyla Filistin’de yaşanan sorunun çözümü ve ulusal birlik hükümeti kurulması yönünde Hamas’la gizli görüşmeler yaptıklarına dair haberleri yalanladı ve Hamas’ın Gazze’yi kontrol altına almasını bir darbe olarak niteleyerek Hamas’ın bu tutumundan vazgeçmesinin görüşmeler konusunda bir ön şart olduğunu ifade etti.

Haber içi

 

Hamas adına Gazi Hamad’ın el-Fetih adına da Cebrail Rucub’un Filistin’de yaşanan bunalımın çözümü konusunda gizli görüşmeler başlattıkları iddia edilmişti.

 

İlgili Haberler