Son Dakika
İnşa

Irak Savunma Bakanlığı Rusya’dan 18 askeri helikopter aldığını ve helikopterlerin

09 Aralık 2007 Bu sayfayı yazdır

YDH-Irak Savunma Bakanlığı Rusya’dan 18 askeri helikopter aldığını ve helikopterlerin teslimatının yapıldığını açıkladı.

Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

YDH-Irak Savunma Bakanlığı Rusya’dan 18 askeri helikopter aldığını ve helikopterlerin teslimatının yapıldığını açıkladı.

 

Esvatu’l- Irak haber ajansının bildirdiğine göre Irak savunma Bakanlığı Sözcüsü General Muhammed Askeri, Rusya’dan satın aldıkları 18 helikopteri teslim aldıklarını belirtti ve bunların petrol boru hatlarının korunmasında kullanılacağını söyledi.

 

Haber içi

Söz konusu helikopterlerin terörist tehditlere karşı önemli bir rol oynayacağını belirten General Askeri, söz konusu helikopterlerin ileri teknoloji ürünü donanımlara sahip olduğunu belirtti ve 18 asker taşıma kapasitesinin bulunduğunu söyledi.

 

Helikopterlerin Musenna’daki bir askeri üste Irak ordusuna teslim edildikleri açıklandı.

 

İlgili Haberler