İsrail ordusuyla Mahmud Abbas’a bağlı Özerk Yönetim güvenlik güçlerinin Hamas’a
YDH-İsrail ordusuyla Mahmud Abbas’a bağlı Özerk Yönetim güvenlik güçlerinin Hamas’a yönelik operasyonlarında son iki ay içinde 400’den fazla kişinin tutuklandığı bildirildi.
YDH-İsrail ordusuyla Mahmud Abbas’a bağlı Özerk Yönetim güvenlik güçlerinin Hamas’a yönelik operasyonlarında son iki ay içinde 400’den fazla kişinin tutuklandığı bildirildi.
Hamas tarafından bugün yayımlanan bir bildiride İsrail askerleriyle Mahmud Abbas’a bağlı Özerk Yönetim güvenlik güçlerinin Batı Şeria’da düzenledikleri operasyonlarda son iki ay içerisinde 400’den fazla Hamas liderlerinin ve üyesinin tutuklandığı belirtildi.
El-Fetih örgütüne bağlı Özerk Yönetim güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda 260 Hamas üyesinin tutuklandığının belirtildiği bildiride, İsrail askerlerinin saldırılarında ise aralarında üst düzey yetkililerin de bulunduğu 143 Hamas üyesinin esir alındığı ifade edildi.
Bildiride, İsrail ve el-Fetih güçlerinin ortak güvenlik planlarının Hamas’ı yok edemeyeceği, tersine daha da güçlü hale getireceği belirtildi.
İlgili Haberler
İsrail işgal güçleri Filistinli mahkumları köpeklerle hedef aldı
23 Eylül 2026 18:34
Kudüs ve Batı Şeria'da yıkım ve baskınlar sürüyor
23 Eylül 2026 11:47
Filistin'de seçim anketi bize ne söylüyor?
22 Eylül 2026 20:46
Gazze’de sağlık felaketi: Hastaneler kapanıyor, hastalıklar yayılıyor
22 Eylül 2026 20:42
