Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa, Hamas ve el-Fetih arasında uzlaşma sağlamak
YDH-Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa, Hamas ve el-Fetih arasında uzlaşma sağlamak için özel bir komite kurulacağını açıkladı.
YDH-Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa, Hamas ve el-Fetih arasında uzlaşma sağlamak için özel bir komite kurulacağını açıkladı.
Cumartesi günü düzenlenen Arap Birliği Dışişleri Bakanları olağanüstü toplantısından sonra açıklamada bulunan Genel Sekreter Amr Musa, kurulacak uzlaşma komitesinin rolünün 27 Ocak’ta toplanacak bir sonraki Arap Birliği Dışişleri Bakanları toplantısında belirleneceğini söyledi.
Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan toplantıda Filistin’le ilgili üç önemli konunun ele alındığını belirten Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa, Gazze ve Batı Şeria’da yaşanan tehlikeli gelişmelerin, İsrail’in maceracılığı yüzünden ortaya çıkan kritik durumun ve Hamas’la el-Fetih’i diyaloga çağıran bildirinin görüşüldüğünü söyledi.
İlgili Haberler
İsrail işgal güçleri Filistinli mahkumları köpeklerle hedef aldı
23 Eylül 2026 18:34
Kudüs ve Batı Şeria'da yıkım ve baskınlar sürüyor
23 Eylül 2026 11:47
Filistin'de seçim anketi bize ne söylüyor?
22 Eylül 2026 20:46
Gazze’de sağlık felaketi: Hastaneler kapanıyor, hastalıklar yayılıyor
22 Eylül 2026 20:42
