Hizbullah’tan, ABD, Savaş, gemisi, konusunda, açı" /> Hizbullah’tan, ABD, Savaş, gemisi, konusunda, açı" /> Hizbullah’tan ABD Savaş gemisi konusunda açı" /> Hizbullah’tan ABD Savaş gemisi konusunda açı" /> Hizbullah’tan ABD Savaş gemisi konusunda açı" /> Hizbullah’tan ABD Savaş gemisi konusunda açı"> Hizbullah’tan, ABD, Savaş, gemisi, konusunda, açı">

Hizbullah’tan ABD Savaş gemisi konusunda açı

Hizbullah’tan ABD Savaş gemisi konusunda açı"> img
Hizbullah’tan ABD Savaş gemisi konusunda açı YDH

YDH-Hizbullah, ABD’nin Lübnan kıyılarına gönderdiği savaş gemisinin hükümet yanlılarının maskesini düşürdüğünü belirtti.




YDH-Hizbullah, ABD’nin Lübnan kıyılarına gönderdiği savaş gemisinin hükümet yanlılarının maskesini düşürdüğünü belirtti.

 

Es- Sefir gazetesine demeç veren Lübnan parlamentosundaki Hizbullah milletvekillerinden Hasan Fadlullah, ABD’nin Lübnan kıyılarına savaş gemisi göndermesinin hükümet yanlılarının maskesini düşürdüğünü belirterek Lübnan’daki asıl sorunun ABD’nin Lübnan’ın iç işlerine müdahalesinden kaynaklandığının ortaya çıktığını söyledi.

 

“Beyaz Saray, Lübnan’daki müttefiklerini savaş gemisi ile desteklemeye çalışmaktadır; halbuki bu daha önce denenmiş ve başarısız olmuş bir tecrübedir. Lübnan halkı ABD’nin ülkesinde egemenlik kurmasına izin vermeyecektir” diyen Fadlullah, ABD’nin bu adımının yaptığı siyasi baskıların başarısız olduğunun bir göstergesi olduğunu ifade etti.

 

ABD’nin bölgeye savaş gemisi göndermesine umut bağlayarak bunun Lübnanlı muhaliflere bir tehdit olduğunu düşünenlerin yanıldığını belirten Fadlullah, “böyle düşünenler bilsin ki bu aslında bizim faydamıza olmuştur. Çünkü ABD’nin bu adımıyla onların maskesi düşmüş, bizim muhatabımızın ABD olduğu ortaya çıkmıştır” dedi.

 



Makaleler

Güncel