Son Dakika
İnşa

Filistin’in seçilmiş Başbakanı İsmail Heniye, bazı Filistinlilerin ve Arapların

09 Aralık 2008 Bu sayfayı yazdır

YDH- Filistin’in seçilmiş Başbakanı İsmail Heniye, bazı Filistinlilerin ve Arapların Gazze’ye yönelik komplolar tezgahlamaya çalıştığını açıkladı.

Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

YDH- Filistin’in seçilmiş Başbakanı İsmail Heniye, bazı Filistinlilerin ve Arapların Gazze’ye yönelik komplolar tezgahlamaya çalıştığını açıkladı.

 

Gazze’deki bağımsız SAMA haber ajansının bildirdiğine göre Filistin’in seçilmiş Başbakanı İsmail Heniye’nin Gazze’deki polis merkezinde yaptığı konuşmada bazı Filistinlilerin ve Arapların Gazze’ye yönelik büyük komplo planları içinde olduğunu belirtti ve Gazze’nin Hamaz kontrolünden önceki duruma asla döndürülemeyeceğini söyledi.

 

Haber içi

Başbakan İsmail Heniye, “Biz bugün yeni bir tarih yaratıyoruz ve halka diyoruz ki şartlar geri döndürülemeyecektir ve Gazze, Hamas hakimiyetinden önceki duruma dönüştürülemeyecektir” dedi.

 

Gazze’ye yönelik büyük bir komplo kurulduğunu belirten Başbakan İsmail Heniye, “Amerikalılar, bazı Avrupalılar, Filistinli bazı kardeşlerimiz, Siyonist rejim ve bazı Arap kardeşlerimiz de Filistin halkına yönelik bu komplonun içindedirler” dedi.

 

İlgili Haberler