Son Dakika
İnşa

Hizbullah’tan Hamas’a yarım milyon dolar yardım

06 Ağustos 2006 01:00 Bu sayfayı yazdır

SAAF-Hizbullah’ın Filistin için Lübnan’da başlattığı yardım kampanyasında 38 milyon

Hizbullah’tan Hamas’a yarım milyon dolar yardım
Hizbullah’tan Hamas’a yarım milyon dolar yardım YDH
Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

SAAF-Hizbullah’ın Filistin için Lübnan’da başlattığı yardım kampanyasında 38 milyon Lübnan lirasından fazla para toplandı.

 

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrullah’ın yaptığı Hamas’a yardım çağrısı sonrası Lübnan halkı 10 gün içerisinde 38 milyon 130 bin Lübnan Lirası topladı. Yapılan açıklamalarda, Lübnan halkının yaşadığı ekonomik problemlere rağmen yaptığı bu yardımla Filistin halkının yanında olduğunu gösterdiği ifade edildi.

 

Birçok farklı İslami hareket temsilcilerinin bulunduğu bir basın toplantısında Hamas yetkilileri, Filistin halkına ulaştırılmak üzere toplanan yarım milyon dolara tekabul eden maddi yardımı teslim aldı. Basın toplantısında hazır bulunanlar bu olayın Filistin-Lübnan kardeşliğinde tarihi bir yer tutacağını belirtti.

 

İlgili Haberler