İsrail her saat bir Filistinliyi öldürüyor

img
İsrail her saat bir Filistinliyi öldürüyor YDH

SAAF-İsrail, Filistinlilere yönelik saldırısını gittikçe tırmandırıyor verilen rakamlara göre İsrail




SAAF-İsrail, Filistinlilere yönelik saldırısını gittikçe tırmandırıyor verilen rakamlara göre İsrail saldırılarında dün ve bugün itibariyle geçen her saat içinde bir Filistinli hayatını kaybetti.

 

Filistin Sağlık Bakanlığının bugün yaptığı açıklamaya göre Gazze bölgesinin kuzeyine saldırı düzenleyen İsrail’in öldürdüğü kişi sayısı dünden bugüne 25’e yükselirken İsrail saldırıları sonucunda yaralanan Filistinli sayısı da 82’ye çıktı.

 

Sağlık Bakanlığı enformasyon müdürü Halid Razi, Kudüs radyosuna verdiği demeçte 82 yaralıdan çoğunun çocuk olduğunu ve bunun durumu daha tehlikeli hala getirdiğini söyledi.

 

Halid Razi, Gazze bölgesindeki Filistinlileri bir an önce kan vermeye çağırırken, tank ve roket atışları sonrası yaralanan 27 çocuğun durumunun da vahim olduğunu belirtti.

 

Filistin Başbakanı İsmail Heniyye de dün gece Şifa hastanesini ziyaret etti. Heniyye hastane ziyareti sırasında yaptığı açıklamada uluslar arası toplumu ve Arap ülkelerini Siyonist saldırıları durdurmak üzere müdahaleye çağırdı.

 



Makaleler

Güncel