Son Dakika
İnşa

İran İslam Cumhuriyeti’nin Kurucusu İmam Humeyni’nin Tahran’daki kabrinin

06 Aralık 2009 Bu sayfayı yazdır

YDH- İran İslam Cumhuriyeti’nin Kurucusu İmam Humeyni’nin Tahran’daki kabrinin yakınlarında bombalı bir terörist saldırı düzenlendi.

Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

YDH- İran İslam Cumhuriyeti’nin Kurucusu İmam Humeyni’nin Tahran’daki kabrinin yakınlarında bombalı bir terörist saldırı düzenlendi.

 

Mehr haber ajansının bildirdiğine göre Tahran polisi, bir teröristin İmam Humeyni’nin kabrinin yakınlarında bombalı bir saldırı düzenlediğini açıkladı.

 

Haber içi

Tahran Emniyeti Operasyon Bölümü Müdür Yardımcısı Hüseyin Sacidiniya, Mehr haber ajansına verdiği demeçte üzerine bomba bağlamış bir teröristin İmam Humeyni’nin türbesinin yakınlarında bombayı patlattığını ve saldırıda çevredeki bazı iş yerlerinin hasar gördüğünü söyledi.

 

İran’dan yayın yapan Tabnak adlı internet sitesi de terörist saldırıda saldırgandan başka iki ziyaretçinin de öldüğünü 8 ziyaretçinin de yaralandığını belirtti.

 

İlgili Haberler