El-Arabiya:, Mübarek, Kahire'yi, terk, etti" /> El-Arabiya:, Mübarek, Kahire'yi, terk, etti" /> El-Arabiya: Mübarek Kahire'yi terk etti" /> El-Arabiya: Mübarek Kahire'yi terk etti" /> El-Arabiya: Mübarek Kahire'yi terk etti" /> El-Arabiya: Mübarek Kahire'yi terk etti"> El-Arabiya:, Mübarek, Kahire'yi, terk, etti">

El-Arabiya: Mübarek Kahire'yi terk etti

El-Arabiya: Mübarek Kahire'yi terk etti"> img
El-Arabiya: Mübarek Kahire'yi terk etti YDH

YDH- El- Arabiya televizyonu, Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in Kahire'den ayrılarak bilinmeyen bir yere gittiğini duyurdu.




 

          YDH- El- Arabiya televizyonu, Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in Kahire'den ayrılarak bilinmeyen bir yere gittiğini duyurdu.

 

Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan Suudi sermayeli el-Arabiya televizyonu muhabiri başkent Kahire'den yapılan canlı bağlantıda Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in ailesiyle birlikte dinlenmek için bilinmeyen bir yere gittiğini söyledi.

Mübarek'in ülkeyi mi yoksa Kahire'yi mi terk ettiğine ilişkin soruyu cevaplayan el-Arabiya televizyonu muhabiri, “bu bir söylenti değil, Mübarek'in uçağı şu an Maze Havaalanından uçuşa geçiyor” dedi.

Maze Havaalanının Kahire'nin doğusundaki bir askeri havaalanı olduğunu belirten el-Arabiya televizyonu, daha önce de Hüsnü Mübarek ve ailesinin Mısır'dan ayrıldığına dair haberlere yer vermişti.

BBC de teyit edilmeyen haberlere göre Hüsnü Mübarek ve ailesinin cumhurbaşkanlığı sarayından ayrıldığını belirtmişti.