İsrail rejiminden Mescid-i Aksa konusunda geri adım 11642
- Admin
- 07 Mart 2024
İsrail rejimi, Ramazan ayı boyunca Kudüs'teki Aksa Camii'ne girişe yeni kısıtlamalar getirmeme kararı aldı.
Tümünü Okuİsrail rejimi, Ramazan ayı boyunca Kudüs'teki Aksa Camii'ne girişe yeni kısıtlamalar getirmeme kararı aldı.
Tümünü OkuABD Temsilciler Meclisi'nden bir grup Demokrat Partili, Biden'a İsrail'in Refah saldırısının Washington'un askeri yardımının uluslararası hukuka uygun olarak kullanılması şartını ihlal edebileceğini bildirdi.
Tümünü OkuWSJ'nin haberine göre Kahire'de Gazze'deki çatışmalara daha uzun bir ara verilmesi için zaman kazanmak amacıyla mini bir ateşkes önerisi sunuldu.
Tümünü OkuAxios'a konuşan yetkililer, Netanyahu'nun rakibi Gantz'ın Beyaz Saray'da yaptığı görüşmelerde Gazze'deki vahim insani kriz ve İsrail'in savaş stratejisi hakkında sert eleştiriler aldığını bildirdi.
Tümünü Okuİsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne başlattığı soykırım harekatında 150 günü geride bırakırken şimdiye kadar çoğunluğu asker ve kolluk gücü olan 1500 kayıp verdi.
Tümünü OkuIrak İslami Direnişi, İsrail rejiminin işgali altındaki Hayfa kentine insansız uçaklarla saldırı düzenledi.
Tümünü Okuİsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun rakibi Benny Gantz, ABD ziyaretinde "İsrail'in bir başbakanı var ve her şey yolunda" açıklamasını yaptı.
Tümünü Okuİsrail ordusu, Hizbullah savaşçılarını ve ailelerini hedef almak için Lübnanlıların akıllı telefonlarını ve güvenlik kameralarını izliyor.
Tümünü Okuİsrail Güvenlik Konseyi eski başkan yardımcısı, “İsraillilerin uyanması” ve sorunlarına “askeri eylem içermeyen çözümler” araması gerektiğini vurguladı.
Tümünü Oku