YDH-ABD, Fuad Sinyore hükümetini devirmeye çalıştıkları suçlamasıyla Lübnan Cumhurbaşkanı Emil Lahud’u ve Ulusal Özgürlük Hareketi Lideri Mişel Aun’u mal varlığını dondurmakla tehdit etti.
YDH-Lübnan’da iktidardaki el-Mustakbel Partisi’nin lideri Saad Hariri, Suriye’yi kendisini ve Başbakan Fuad Sinyore’yi öldürtmek için komplo planlamakla suçladı.
YDH-Hizbullah, ABD’nin Lübnan’da ikilik oluşturmak istediğini belirterek Hıristiyanların uzlaşmasıyla belirlenecek bir adaya karşı çıkmayacağını açıkladı.
YDH-Lübnan Ordusu İstihbarat Servisi eski Başkanı Coni Abduh el-Maruf, alınan güvenlik tedbirlerine rağmen yeni siyasi cinayetlerin işleneceğini söyledi.
YDH-Lübnan Komünist Partisi eski lideri George Havi’nin oğlu Rafi Madayan, Lübnan eski başbakanı Refik Hariri’nin öldürülmesinde Suudi Arabistan ile İsrail’in parmağının bulunduğunu açıkladı.
YDH-Hizbullah, ABD’nin Lübnan’da askeri üs kurma talebiyle ilgili olarak uyarıda bulunarak böylesi bir durumun gerçekleşmesi halinde ABD birliklerini işgalci güç olarak niteleyeceklerini belirtti.