15759
- Admin
- 01 Ocak 1970
YDH-Irak güvenlik güçlerinin son dört gün içinde Bağdat’ta düzenlediği operasyonlarda 48 el-Kaide militanının öldürüldüğü bildiriliyor.
Tümünü OkuYDH-Irak güvenlik güçlerinin son dört gün içinde Bağdat’ta düzenlediği operasyonlarda 48 el-Kaide militanının öldürüldüğü bildiriliyor.
Tümünü OkuYDH-Irak İslami Yüksek Konseyi Başkan Yardımcısı Ammar el-Hekim, Irak’ta kalıcı askeri üslerin kurulmasını önlemeye çalıştıklarını söyledi.
Tümünü OkuYDH- El- Fetih, bir Arap ülkesi aracılığıyla Hamas’la görüşmeler yapıldığı yönündeki haberleri yalanladı.
Tümünü OkuYDH-Lübnan Ulusal Özgürlük Hareketi Lideri Mişel Aun, Hizbullah’la yaptığı anlaşmadan ve birlikte hareket etmekten asla pişman olmadığını belirtti.
Tümünü OkuYDH-İsrail hava kuvvetlerine bağlı savaş uçaklarının bugün yeniden Lübnan hava sahasını ihlal ettiği bildiriliyor.
Tümünü OkuYDH-Hamas yetkilileri, Hamas ile el-Fetih arasındaki müzakere çıkmazının aşıldığını ve tarafların Mısır’ın aracılığıyla görüşmekte olduklarını söyledi.
Tümünü OkuYDH-Uzun bir süredir İran’da tedavi gören Irak İslami Yüksek Konseyi Lideri Abdulaziz el-Hekim, bugün sabah Irak’a döndü.
Tümünü OkuYDH-Lübnan’daki hükümet muhalifi Dürzi liderlerden Tallal Arslan yeni cumhurbaşkanının her ne pahasına olursa olsun hükümet yanlısı olmayacağını söyledi.
Tümünü OkuYDH-Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun en büyük askeri güç olduğunu belirterek bunun terörist örgüt olarak nitelendirilemeyeceğini söyledi.
Tümünü OkuYDH-Hamas tüm Arap ülkelerine çağrıda bulunarak ABD Başkanı Bush’un girişimiyle ABD’de düzenlenecek olan Ortadoğu Barış Konferansına katılmamalarını istedi.
Tümünü Oku