Direniş Ekseni Cephesinde Bugün (20 Ocak) 8784
- Admin
- 20 Ocak 2024
Irak İslami Direnişi Amerikan rejiminin işgali altındaki Ayn el-Esed üssüne 40 füze fırlattı.
Tümünü OkuIrak İslami Direnişi Amerikan rejiminin işgali altındaki Ayn el-Esed üssüne 40 füze fırlattı.
Tümünü OkuFilistinli telekom şirketi Paltel, abluka altındaki Gazze'de bir haftadır erişilemeyen telefon ve internet hizmetlerinin yeniden sağlandığını bildirdi.
Tümünü OkuBloomberg internet sitesi, ABD ve İngiltere'nin Yemen'e yönelik saldırılarının Ensarullah'ın Kızıldeniz'deki faaliyet kabiliyetini zayıflatmadığını bildirdi.
Tümünü Okuİsrail’in Şam’ın Mezze semtine düzenlediği hava saldırısı sonucu İran Devrim Muhafızlarına mensup 4 askeri danışman hayatını kaybetti.
Tümünü OkuIrak İslami Direnişi, Amerika’ya ait MQ9 tipinde bir casus uçağını düşürdü.
Tümünü OkuPakistan Ulusal Güvenlik Komitesi'nin bugünkü toplantısının ardından yapılan açıklamada, İran İslam Cumhuriyeti ile tam diplomatik ilişkilerin yeniden başlatılması kararı aldığı duyuruldu.
Tümünü OkuGazze savaşı, Tahran’ın yıllardır sürdürdüğü nasıl cevap vereceğine dair belirsizlik stratejisine karşı doğrudan bir meydan okuma ortaya koydu.
Tümünü OkuYemen Silahlı Kuvvetleri'nin Deniz Kuvvetleri, Aden Körfezi'nde Chem Ranger adlı Amerikan gemisini çok sayıda uygun deniz füzesi ile vurdu.
Tümünü OkuYemen Ensarullah Hareketi lideri, ABD’nin İsrail’in tüm suçlarına ortak olduğunu kaydederek, Filistin halkına ve direnişine destek tutumlarını sürdüreceklerini belirtti.
Tümünü OkuYemen Silahlı Kuvvetleri sözcüsü, bu sabah Aden Körfezi yakınlarında başka bir Amerikan gemisine saldırı düzenlendiğini duyurdu.
Tümünü Oku