Suriye’de kaçırılan Lübnanlılarla ilgili yeni iddia: Rehineler Kilis’te 14956
- Admin
- 29 Mayıs 2012
YDH- Suriye’nin Halep kentinde kaçırılan 11 Lübnanlının kaçırıldıktan bir gün sonra günü Kilis’e gönderildiği iddia edildi.
Tümünü OkuYDH- Suriye’nin Halep kentinde kaçırılan 11 Lübnanlının kaçırıldıktan bir gün sonra günü Kilis’e gönderildiği iddia edildi.
Tümünü OkuYDH- Suudi Arabistan, Irak’taki müttefiki olan siyasi gruplardan Maliki hükümetini düşürmelerini istedi.
Tümünü OkuYDH- Irak’ın etkili siyasi ve dini liderlerinden Mukteda Sadr, İslami Yüksek Konseyi Başkanı Ammar el-Hekim ile yaptığı görüşmenin başbakanın değiştirilmesine yönelik olmadığını açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Suriyeli silahlı grupların Türkiye’yi Halep’te kaçırılan 11 Lübnanlının serbest bırakılması konusunda yalancı çıkarması üzerine Sa’d Hariri’nin bu gruplara yaptığı yardımı kesme tehdidinde bulunduğu bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Lübnan Başbakanı Necib Mikati’nin, birkaç defa ertelenen Türkiye ziyaretini iptal ettiği açıklandı.
Tümünü OkuYDH- Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, konuşması sırasında el-Mustakbel Partisi Başkanı Sa’d Hariri’yi alaya alan bir gruba tepki gösterdi.
Tümünü OkuYDH- İyad Allavi liderliğindeki el-Irakiye İttifakı’nın Kürt gruplarla birlikte Başbakan Nuri el-Maliki’yi düşürme çabaları sürerken Usame Nuceyfi’nin meclis başkanlığından uzaklaştırılması için girişim başlatıldı.
Tümünü OkuYDH- Irak’ın en etkili dini otoritesi Ayetullah Ali Sistani’nin Başbakan Nuri el-Maliki’ye güvensizlik oyu verilmesi konusunda uyarıda bulunduğu bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Suriye’nin Halep kentinde kaçırılan Lübnanlıların İran’ın Meşhed kentindeki İmam Rıza türbesini ziyaretten dönen ziyaretçiler olduğu açıklandı.
Tümünü OkuYDH- Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’ın yol kapatma eylemlerine son verilmesi çağrısı etkili oldu, kapatılan yollar açılmaya başladı.
Tümünü Oku