14936
- Admin
- 09 Temmuz 2010
YDH- Uluslar arası Atom Enerjisi Ajansı, İran’ın yüzde 20 oranında zenginleştirilmiş 22 kilo nükleer yakıt ürettiğini açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Uluslar arası Atom Enerjisi Ajansı, İran’ın yüzde 20 oranında zenginleştirilmiş 22 kilo nükleer yakıt ürettiğini açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Geçtiğimiz cuma günü namaz kıldırdığı camisi hükümet yanlısı bir grubun saldırısına uğrayan İran Uzmanlar Meclisi Üyesi Ayetullah Ali Muhammed Destgayb, minbere çıkmaması yönündeki tavsiyeleri kabul etmeyeceğini açıkladı.
Tümünü OkuYDH- İran’ın önde gelen taklit mercilerinden Ayetullah Mekarim Şirazi, kötü yönetimden kaynaklanan başarısızlıkları yabancılara mal etmenin bir hurafe olduğunu söyledi.
Tümünü OkuYDH- Irak Ulusal İttifakı, halen Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevinde bulunan Adil Abdulmehdi’yi başbakan adayı olarak açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Arap Birliği tarafından yayımlanan bir rapor, İsrail’in Filistin’in su kaynaklarının yüzde 85’ini elinde bulundurduğunu ortaya koydu.
Tümünü OkuYDH- Filistin Özerk Yönetimi ile doğrudan görüşmeler başlatan İsrail’in, Batı Şeria’da 3 bin konutluk yeni bir Yahudi yerleşkesi inşa etmeye başladığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- İran Meclis Başkanı Ali Laricani, ülkesinin ekonomik, siyasi kültürel ve bölgesel bakımlardan ciddi bir tehditle karşı karşıya bulunduğunu belirterek bunu aşmak için ulusal bir direnişe ihtiyaç olduğunu söyledi.
Tümünü OkuYDH- İran Uzmanlar Meclisi Üyesi Ayetullah Seyyid Ali Muhammed Destgayb’ın camisi Dünya Kudüs Günü yürüyüşünden sonra 150 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.
Tümünü OkuYDH- Ammar el-Hekim liderliğindeki Irak Ulusal İttifakı’nın Hukuk Devleti İttifakı ile yapılan görüşmelerde başbakanlık konusunda yumuşama eğilimi gösterdiği bildirildi.
Tümünü OkuYDH- İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ile doğrudan görüşmelere başlayan Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas, görüşmelerin sürdürülebilmesi için Filistin tarafının şartını açıkladı.
Tümünü Oku