Yemen: Siyonist rejim işlediği suçların hesabını verecek 6957
- Admin
- 21 Ocak 2024
İsrail rejiminin Şam’a yönelik dünkü saldırısına tepki gösteren Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti bir açıklama yayınladı.
Tümünü Oku
İsrail rejiminin Şam’a yönelik dünkü saldırısına tepki gösteren Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti bir açıklama yayınladı.
Tümünü Oku
Irak İslami Direnişi, işgal altındaki Golan'da bulunan İsrail askeri hedeflerini insansız hava araçlarıyla vurdu.
Tümünü Oku
Washingyon Post gazetesine konuşan Biden yönetimi yetkilileri, ABD'nin Yemen'i hedef alan saldırıların 'ideolojik gerekçeli' olduğunu ve çatışma başlatma hedefi olmadığı için uzun sürmeyeceğini savundu.
Tümünü Oku
İsrail basını eski Genelkurmay Başkanı Gadi Eisenkot’un yazdığı bir makaleye atıf yaparak İsrail’in savaşı Lübnan topraklarına genişletmesi gerektiğini savunuyor.
Tümünü Oku
Hizbullah'ın taktik meydan okumaları İsrail rejimi ordusunun komuta kademesinin kafasını karıştırıyor.
Tümünü Oku
İran’ın füze saldırısı sonucu Erbil’deki Mossad karargahında ölen 3 İsrailli ajanın kimlikleri açıklandı.
Tümünü Oku
AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Kızıldeniz'e gönderilecek olan deniz misyonunun muharebe görevlerinde yer almayacağını bildirdi.
Tümünü Oku
Irak İslami Direnişi Amerikan rejiminin işgali altındaki Ayn el-Esed üssüne 40 füze fırlattı.
Tümünü Oku
Filistinli telekom şirketi Paltel, abluka altındaki Gazze'de bir haftadır erişilemeyen telefon ve internet hizmetlerinin yeniden sağlandığını bildirdi.
Tümünü Oku
Bloomberg internet sitesi, ABD ve İngiltere'nin Yemen'e yönelik saldırılarının Ensarullah'ın Kızıldeniz'deki faaliyet kabiliyetini zayıflatmadığını bildirdi.
Tümünü Oku