YDH- Irak hükümetinin 1981 yılında Osiraq (Temmuz) nükleer santralini bombalayan İsrail’den Birleşmiş Milletler aracılığıyla tazminat isteyeceği bildirildi.
YDH- İran İslam Cumhuriyeti’nin Kurucusu İmam Humeyni’nin kabrinde düzenlenen geleneksel Kadir Geceleri merasimlerinin iptal edilmesi tepkilere neden oldu.
YDH- İsrail’le FKÖ arasında yürütülen “Ortadoğu Barışı” görüşmelerinde Filistin tarafının baş müzakerecisi olan Saib Erakat, İran’dan Filistinli bir grubu diğerine karşı desteklememesini istediklerini söyledi.
YDH- Lübnan’da yapılan bir anket, ülkenin en sevilen ulusal şahsiyetinin Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, en başarılı politikacısının da Emel Lideri Nebih Berri olduğunu ortaya koydu.
YDH- İran Meclisi Başkan Vekillerinden Muhammed Rıza Bahoner, Ahmedinejad hükümetinin büyük ölçüde güvenoyu almasının sebebinin İslam İnkılabı Rehberi’nin tavsiyesi olduğunu açıkladı.
YDH- Irak’ın en etkili dini otoritesi Ayetullah Sistani, Yemen hükümetiyle muhalif el-Husi grubu arasında yaşanan çatışmalarla ilgili olarak el-Husi grubuna destek verdiği yönündeki haberleri yalanladı.