YDH-Geçtiğimiz hafta Gazze’de düzenlenen, 5 Hamas komutanı ile beş yaşında bir kız çocuğunun ölümüyle sonuçlanan terörist saldırının faillerinin yakalandığı açıklandı.
YDH-El Kaide örgütünün kimyasal ve biyolojik silahlardan sorumlu üst düzey militanlarından Ebu Habbab el-Mısri’nin öldürüldüğünü doğruladığı bildirildi.
YDH-Mısır’daki Müslüman Kardeşler örgütü Hamas ve el-Fetih arasıjnda yaşanan çatışmalardan üzüntü duyduğunu belirterek taraflara çatışmalara ve karşılıklı tutuklamalara son verme çağrısı yaptı.
YDH-Irak hükümeti, Kerkük’ün Irak’ı ilgilendiren bir mesele olduğunu belirterek Türkiye’ye yabancıların Kerkük konusuna müdahale etmesine izin vermeyeceklerini bildirdiklerini açıkladı.
YDH- Geçtiğimiz hafta Gazze’de yaşanan terörist saldırının sorumlularını yakalamak için Hamas yönetimine bağlı güvenlik güçlerinin operasyonları devam ederken bugün 150 el-Fetih üyesinin silahlarını bırakarak İsrail’e sığındıkları bildiriliyor.
YDH-İsrail askerleri tarafından kaçırılarak cezaevlerine konulan Filistinli esir milletvekilleri, yayımladıkları bir bildiriyle İsrail’in kendilerine yönelik yeni işkence yöntemini ifşa etti.