Direniş Ekseni Cephesinde Bugün (7 Şubat) 16843
- Admin
- 07 Şubat 2024
İngiliz rejimine ait deniz ticareti kurumu tarafından yapılan açıklamada Aden Körfezi’ne 50 mil mesafede bir güvenlik olayı yaşandığı bildirildi.
Tümünü Okuİngiliz rejimine ait deniz ticareti kurumu tarafından yapılan açıklamada Aden Körfezi’ne 50 mil mesafede bir güvenlik olayı yaşandığı bildirildi.
Tümünü OkuABD, Yemen’deki koalisyon yanlısı Aden hükümetine “cephelerde askeri bir tırmanma” konusunda destek vermeyi önerdi.
Tümünü Okuİsrail Kan televizyonu, ABD'nin, İsrail'e Suudi Arabistan ile normalleşme dosyasında ilerleme sağlaması için sınırlı bir süre tanındığını bildirdi.
Tümünü OkuArap rejimleri ve Sünni örgütler, İbn Teymiyye'ye atıf yapan rejim ordusu sözcüsü Adrai'nin izinde olduklarını Aksa Tufanı'nda da göstermiş oldu.
Tümünü Okuİsrail rejiminin güvenlik yetkilileri ile Filistin Özerk Yönetimi’nin sivil işler bakanının Batı Şeria'da gerilimin tırmanmasını önlemek için gizli bir güvenlik toplantısı yaptığı ortaya çıktı.
Tümünü OkuFilistinli direniş gruplarının liderleri ‘çerçeve anlaşmasına’ cevabın gruplar arasındaki istişareler sonucunda verildiğini açıkladı.
Tümünü OkuKiel'deki Dünya Ekonomisi Enstitüsü (IfW), ABD ve Britanya'nın Kızıldeniz'deki saldırılarının başarısız olduğunu ve Almanya limanlarına yanaşan gemi sayısının yüzde 25 oranında azaldığını bildirdi.
Tümünü OkuAmerikan The New York Times gazetesine konuşan kaynaklar, İsrailli yetkililerin 20 esirin daha öldürüldüğüne ilişkin bilgileri doğruladığını söyledi.
Tümünü OkuBM Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı'nın Batılı ülkelerden gelen finansmanın askıya alınması nedeniyle yaşayacağı kaybın 65 milyon doları bulduğu bildirildi.
Tümünü OkuResmi ziyaret için İsrail'e gelen yeni Arjantin Devlet Başkanı Milei, ülkesinin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararı aldı.
Tümünü Oku