Rusya’dan İsrail’e elektronik harp operasyonu 19961
- Admin
- 01 Şubat 2022
Rusya’nın Suriye’den yaptığı elektronik harp operasyonu ile ırkçı İsrail rejiminin Suriye’ye yönelik saldırısına karşı koyduğu bildirildi.
Tümünü OkuRusya’nın Suriye’den yaptığı elektronik harp operasyonu ile ırkçı İsrail rejiminin Suriye’ye yönelik saldırısına karşı koyduğu bildirildi.
Tümünü OkuLübnan Ulusal Özgürlük Hareketi Lideri Cibran Basil, Cumhurbaşkanı Mişel Aun’un liderlik ettiği dönemde Hizbullah’la yaptığı anlaşmaya bağlı kalacaklarını açıkladı.
Tümünü OkuSanaa hükümetine bağlı Yemen ordusu, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi ve Dubai bölgelerine düzenlediği “Yemen Kasırgası-3” adlı operasyonun ayrıntılarını açıkladı.
Tümünü OkuIrkçı İsrail rejiminin Başbakanı Naftali Bennett, Filistin direnişinin yarattığı ekonomik zarara değinerek, 200 dolarlık roketleri karşılamak için 100 bin dolarlık füzeler kullandıklarını söyledi.
Tümünü OkuSanaa hükümetine bağlı Yemen ordusunun, Şebva ilinde saldırı düzenleyen Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı gruplara ağır bir darbe vurduğu bildirildi.
Tümünü OkuLübnanlı siyasiler, Suudi Veliahdı Muhammed bin Salman iktidarda oldukça eski Başbakan Saad Hariri’nin siyasi hayata dönemeyeceğini öne sürüyor.
Tümünü OkuRusya Dışişleri Bakanlığı Amerika ve desteklediği Suriye Demokratik Güçleri adlı grubun Suriye’nin kuzeyinde güvenliği sağlamaktan aciz olduğunu belirtti.
Tümünü OkuIrak’taki Fetih İttifakının Sözcüsü Ahmed el-Esedi, siyasi tıkanıklığın aşılması için Sadr grubu ve Kürt siyasi gruplarla görüştüklerini açıkladı.
Tümünü OkuDonetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerinin kaderi, iç siyaset ve uluslararası hukuk açısından da yeni bir biçim alabilir.
Tümünü OkuLübnan’da seçimler yaklaşırken Suudi Arabistan’ın Lübnan’daki en önemli müttefiklerinden Hıristiyan lideri Semir Caca’nın Sünni bölgelerdeki nüfuz çabası tartışma yarattı.
Tümünü Oku