Bahreynli milletvekilleri Hatay’daki hücre evlerinde

img
Bahreynli milletvekilleri Hatay’daki hücre evlerinde YDH

YDH- Bahreynli bazı milletvekillerinin Suriye’deki silahlı grupların Türkiye’de kullandığı bir hücre evinde çekilmiş fotoğrafları yayımlandı.




 

YDH-Bahreynli bazı milletvekillerinin Suriye’deki silahlı grupların Türkiye’de kullandığı bir hücre evinde çekilmiş fotoğrafları yayımlandı.

Bahreynli dört milletvekilinin Suriyeli silahlı gruplara mensup militanlarla çekilmiş fotoğraflarının teröristlerle birlikte poz veren milletvekillerinden Abdulhalim Murad tarafından kendi facebook sayfasında yayımlandığı bildirildi.

El Menar televizyonunun haberine göre yayımlanan fotoğrafta Adil Muavada, Abdulhalim Murad, Hamad Mehnedi ve Faysal Garir adlı Bahreynli milletvekilleri Suriye’de silahlı eylemlerde bulunan militanlarla  bir arada gözüküyor.

Fotoğrafların ne zaman çekildiğine ilişkin kesin bir bilgi olmamakla birlikte Bahreynli milletvekillerinin Suriyeli militanlarla ramazan ayında ve Hatay’da bir araya geldiği öne sürülüyor.

Fotoğrafları sosyal medya aracılığıyla yayımlayan Abdulhalim Murad, birlikte bulunduğu milletvekili grubunu “Bahreyn Kraliyet heyeti” olarak niteleyerek “Bahreyn halkının mücahit kardeşlerimizi teçhiz etmek için gönderdikleri yardımları, Özgür Suriye Ordusu’na kendimiz teslim etmek istedik” diye yazdı.

 

  



Makaleler

Güncel