Halep’te büyük temizlik

img
Halep’te büyük temizlik YDH

YDH- Suriye güvenlik güçlerinin Halep’teki terörist gruplara yönelik geniş çaplı operasyon başlatmasından sonra çok sayıda teröristin teslim olduğu haberleri geliyor.




 

YDH-Suriye güvenlik güçlerinin Halep’teki terörist gruplara yönelik geniş çaplı operasyon başlatmasından sonra çok sayıda teröristin teslim olduğu haberleri geliyor.

Suriye devlet televizyonu, acil koduyla duyurduğu haberinde Suriye güvenlik güçlerinin girdiği Selahaddin semtinde çok sayıda teröristin silahlarını bırakarak teslim olduğunu bildirdi.

Suriye güvenlik güçlerinin Halep’in Selahaddin semtindeki kontrolü tamamen ele geçirdiğini belirten el-İhbariye televizyonu semti terörist gruplardan temizlemeye başlayan Suriye ordusunun Selahaddin semtinin meydanına ulaştığını bildirdi.

Suriye devlet televizyonu, güvenlik güçlerinin temizlik operasyonu kapsamında çok sayıda terörist yakalandığını belirterek çok sayıda silaha da el konulduğunu bildirdi.

Suriye televizyonu ayrıca Selahaddin bölgesinde yaşanan çatışmalarda ağır kayıplar veren teröristlerin bozgun halinde kaçıştığını öne sürdü.

Öldürülen yabancı teröristler arasında çok sayıda Libyalı ve Türk'ün bulunduğu bildirildi. 



Makaleler

Güncel