Suriye Ordusu: Eski Halep bölgesi temizlenmek üzere

img
Suriye Ordusu: Eski Halep bölgesi temizlenmek üzere YDH

YDH- Suriyeli güvenlik yetkilileri, güvenlik güçlerinin operasyonlarını yoğunlaştırdığı Eski Halep bölgesinin birkaç gün içerisinde silahlı gruplardan temizleneceğini açıkladı.




 

YDH-Suriyeli güvenlik yetkilileri, güvenlik güçlerinin operasyonlarını yoğunlaştırdığı Eski Halep bölgesinin birkaç gün içerisinde silahlı gruplardan temizleneceğini açıkladı.

Breakingnews’in haberine göre Halep’te ilerleyişini sürdüren Suriye güvenlik güçlerinin bugün yaptığı operasyonlarda onlarca silahlı militan öldürüldü.

Haberde öldürülen militanlar arasında farklı Arap ülkelerinden gelen kişilerin bulunduğu açıklandı.

Dampress ise Suriye güvenlik güçlerinin operasyonlarını Babu’l- Hadid ve Eski Halep bölgelerine yoğunlaştırdığını belirtti.

Breakingnews’e açıklamada bulunan Suriyeli bir askeri yetkili, Eski Halep bölgesine yönelik başlatılan temizlik operasyonunun birkaç gün içerisinde tamamlanacağını ve mahallenin güvenli bölge olarak ilan edileceğini söyledi.

Öte yandan başkent Şam’ın dış semtlerinde operasyonlarını sürdüren Suriye güvenlik güçlerinin Resmu’l- Abud köyünü hedef alan üzerine ağır silahlar monte edilmiş çok sayıda pikabın imha edildiği ve çok sayıda silahlı militanın öldürüldüğü açıklandı.

Silahlı grupların taktik gereği geri çekildiklerini açıkladıkları Halep’in Seyfu’d- Devle semtinde Suriye güvenlik güçlerinin keskin nişancılara yönelik temizlik operasyonlarını sürdürdüğü ifade edildi.