Müslüman Kardeşler’den Gazze’yi silahlandırın çağrısı

img
Müslüman Kardeşler’den Gazze’yi silahlandırın çağrısı YDH

YDH- Mısır’daki Müslüman Kardeşler Cemaati üyesi yüzlerce kişi Cuma namazı sonrası yaptıkları gösteride İsrail’e karşı mücadele edebilmesi için Gazze’ye silah gönderilmesini istedi.




 

YDH-Mısır’daki Müslüman Kardeşler Cemaati üyesi yüzlerce kişi Cuma namazı sonrası yaptıkları gösteride İsrail’e karşı mücadele edebilmesi için Gazze’ye silah gönderilmesini istedi.

Mısır’da yayımlanan el-Yovm es-Sabi gazetesinin haberine göre bugün Kahire’de Cuma namazından sonra gösteri düzenleyen yüzlerce Müslüman Kardeşler üyesi İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınadı ve Mısır hükümetinden Gazze’deki direnişçilere silah göndermesini istedi.

Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin İsrail elçisini çekme kararını ve Başbakan Hişam Kandil’i Gazze’ye göndermesini destekleyen göstericiler, Cumhurbaşkanı Mursi’ye hitaben “devam et akrandayız”, “katile en büyük cevap Gazze’ye silah göndermektir” şeklinde sloganlar attı.

Öte yandan İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 23’e yaralıların sayısının da 250’ye ulaştığı bildirildi.

 



Makaleler

Güncel