Ulusal Kurtuluş Cephesi Amerika'ya heyet gönderiyor

img
Ulusal Kurtuluş Cephesi Amerika'ya heyet gönderiyor YDH

YDH- Ulusal Kurtuluş Cephesi, Amerika'nın eski başkan adaylarından Cumhuriyetçi Senatör John McCain'e heyet gönderiyor.




 

YDH- Ulusal Kurtuluş Cephesi, Amerika'nın eski başkan adaylarından Cumhuriyetçi Senatör John McCain'e heyet gönderiyor.
  Mısır'da yayın yapan Yovm7'nin bildirdiğine göre Ulusal Kurtuluş Cephesi liderlerinden gazeteci Halid Davut, Cumhuriyetçi Senatör John McCain'le görüşmek üzere oluşturulan bir heyetin Amerika'ya gideceğini duyurdu.
  Davut, görüşmede Mısır'daki siyasi hayat, Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin şuana kadar yaptıkları ve muhalefetin Cumhurbaşkanı Mursi'ye karşı duruşunun ele alınacağını söyledi.
  Heyetin ne zaman Amerika'ya gideceğine ilişkin olarak bir açıklama yapılmazken Ulusal Kurtuluş Cephesi, Mart ayında yapılması beklenen parlamento seçimleri için bugün bir araya geldi.
  Özgür Mısırlılar Partisi'nin merkez karargahında düzenlenen toplantıya Muhammed Baradey, Seyyid Bedevi, Amr Musa ve Hamdin Sabahi'nin yanı sıra cephenin diğer liderleri katıldı. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda, parlamento seçimlerine girme kararının alındığı belirtildi.
  Öte yandan el-Kerame Partisi Başkanı Muhammed Sami, toplantı sonrasında yaptığı açıklamasında Güçlü Mısır Partisi Başkanı Abdulmunim Ebul Futuh'un da cepheye katılmak istediğini fakat bazı hususlarda tereddütlerinin olduğunu söyledi.



Makaleler

Güncel