İran: Aruri terörünü şiddetle kınıyoruz

img
İran: Aruri terörünü şiddetle kınıyoruz YDH

İran Dışişleri Bakanlığı, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih Aruri’ye yönelik terörist saldırıyı şiddetle kınadığını açıkladı.




YDH- Fars haber ajansının bildirdiğine göre İran Dışişişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih Aruri ve beraberindeki Hamas üyelerine yönelik terörist saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti ve “Siyonistlerin temelinin terör ve cinayete dayandığı bir kez daha ispat oldu” dedi.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, “Şehit Salih Aruri terörü, Aksa Tufanı Operasyonunda direniş grupları ve direnişçi Filistin halkı karşısında alınan ağır ve telafi edilemez yenilginin ve Gazze’ye üç aydır saldıran Siyonist savaş makinesinin kahramanca direniş karşısındaki acizliğinin sonucu olarak görülmelidir” dedi.

İsrail’in terörist saldırısı sonucu hayatını kaybeden Salih Aruri’nin ailesine ve Hamas Hareketine başsağlığı dileyen Nasır Kenani, “Şehidin kanı, sadece Filistin’de değil, bölgede ve dünyadaki tüm özgürlükçüler arasında Siyonist işgalciliğe karşı mücadele motivasyonunu ve direniş damarlarındaki kanı coşturacaktır” dedi

 



Makaleler

Güncel