Irak Direnişi Mossad merkezlerini vurdu

img
Irak Direnişi Mossad merkezlerini vurdu YDH

Irak İslami Direnişi, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerle dayanışma amacıyla İsrail rejimine karşı bir dizi saldırı gerçekleştirdiğini bildirdi.




YDH- Irak İslami Direnişi ayrı ayrı yaptığı açıklamalarla İsrail’deki hayati hedeflere yönelik operasyonlarını duyurdu.

Irak Direnişi, Mossad'ın Tel Aviv'deki "Glilot" istihbarat merkezini gelişmiş Arkab seyir füzeleriyle vurduğunu söyledi.

Grup, aynı tür füze kullanarak işgal altındaki toprakların güney kesimindeki Bi'ir Seba'da kentinde bulunan "Abraham" istihbarat merkezini de hedef aldığını ekledi.

Direniş son olarak, Ölü Deniz'deki bir İsrail hedefine karşı "uygun silahlar" kullanarak bir operasyon gerçekleştirdiğini açıkladı.

Grup, saldırıların "işgale karşı direniş yolunun devamı, Gazze halkına destek ve gaspçı varlığın çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere Filistinli sivillere karşı işlediği katliamlara yanıt olarak" gerçekleştirildiğini vurguladı.

Irak Direnişi, İsrail rejimi savaşı sürdürdüğü müddetçe saldırılarını devam ettirme sözü verdi.

Grup, İsrail rejiminin Gazze’ye saldırıya başladığı geçen Ekim ayından bu yana İsrail rejimine ait hedeflere yönelik çok sayıda saldırı düzenledi.

Irak İslami Direnişi en son, Direniş savaşçılarının çarşamba akşamı işgal altındaki Suriye Golan'ında bir İsrail hedefini insansız hava araçlarıyla vurduğunu duyurmuştu.



Makaleler

Güncel