Ensarullah: Siyonist katliamlar çağımızın Holokost'udur

img
Ensarullah: Siyonist katliamlar çağımızın Holokost'udur YDH

Ensarullah Siyasi Bürosu, dünyanın özgür insanlarını, İsrail'in Gazze ve işgal altındaki Batı Şeria'ya yönelik saldırı ve kuşatmasını sona erdirmek için harekete geçmeye ve sürekli baskı uygulamaya çağırdı.




YDH- Ensarullah hareketinin siyasi bürosu yaptığı açıklamada, Yemen Silahlı Kuvvetleri’nin ‘Vaat Edilen Zafer ve Kutsal Cihat’ savaşında “birbirine karışan” Filistinli ve Yemenli kanının “intikamını almak” için operasyonlarını tırmandırmaya devam edeceğini vurguladı.

Hareket, yaptığı açıklamada, “Siyonist katliamlar yüzyılın suçunu ve çağımızın Holokost'unu oluşturmaktadır” dedi ve “katliamların devam etmesini, kan dökülmesini ve sonuncusu Han Yunus'taki katliam olmak üzere vatandaşların evlerinin ve toplantılarının hedef alınmasını en güçlü ifadelerle” kınadı.

“Uluslararası suç ortaklığı ve resmi Arap sessizliğinin ortasında düşmanın kan dökmeye devam etmesi, insan haklarının sahte ve aldatıcı bir slogan haline geldiğini doğrulamaktadır” diye devam eden Siyasi Büro, “Amerika'nın fonlar, silahlar ve siyasi duruşlar yoluyla Siyonist düşmanın tüm suçlarını desteklediğini, teşvik ettiğini ve bunlara katıldığını” belirtti.

Büro, dünyanın özgür insanlarına “İsrail'in katliamını durdurmak ve Gazze ile Batı Şeria'ya yönelik saldırganlık ve kuşatmayı sona erdirmek için harekete geçme ve sürekli baskı uygulama” çağrısını yineledi.

Açıklama, “Yemen, dini, ahlaki, İslami ve insani sorumlulukla Filistin halkıyla dayanışma ve desteğini sürdürecektir” sözleriyle sona erdi.