Son Dakika
İnşa

İsrail, askeri operasyonlarını gözden geçiriyor

01 Ağustos 2007 01:00 Bu sayfayı yazdır

SAAF-İsrail Savunma Bakanlığı, Ramallah\'a düzenlenen son operasyonun tarihinin yanlış seçildiğini

İsrail, askeri operasyonlarını gözden geçiriyor
İsrail, askeri operasyonlarını gözden geçiriyor YDH
Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

SAAF-İsrail Savunma Bakanlığı, Ramallah\'a düzenlenen son operasyonun tarihinin yanlış seçildiğini ve ordunun Filistin topraklarındaki operasyonlara izin prosedürünü gözden geçireceğini açıkladı.

 

Buna göre Mısır\'ın Şarm El-Şeyh beldesinde İsrail ile Mısırlı yetkililerin “Ortadoğu barışını” konuştuğu bir günde İsrail ordusunun Ramallah’a operasyon düzenlemesinin yanlış olduğu ifade edildi.

 

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada “İsrail ordusu, hassas diplomatik süreçleri, zamanlamayı ve yerleri dikkate alarak operasyonlara izin verilmesi için yeni kuralların uygulanması gerektiğini düşünmektedir” dendi.

 

İsrail’in Ramallah’a düzenlediği askeri operasyonda 5 Filistinli hayatını kaybetmiş; 20 Filistinli ise yaralanmıştı.

İlgili Haberler