Hasan Humeyni'den Nasrallah'a: Sizinle omuz omuza mücadele etmeye hazırım

img
Hasan Humeyni'den Nasrallah'a: Sizinle omuz omuza mücadele etmeye hazırım YDH

İmam Humeyni'nin torunu Hasan Humeyni, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’a bir mektup göndererek, Lübnan ve Gazze’de Siyonist varlığa karşı sürdürülen direnişi övdü ve kendisinin de bu mücadelede hazır olduğunu belirtti.




YDH - Siyonist varlığın Lübnan’a yönelik vahşi saldırılarının ardından İmam Humeyni'nin torunu, Lübnan’daki Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’a bir mektup göndererek Lübnanlı direnişçilerin cihadını övdü ve sahte Siyonist varlığa karşı cihatta yanında olacağını ifade etti.

Hüccetü'l-İslam ve'l-Müslimin Seyyid Hasan Humeyni’nin Hizbullah’ın Tahran temsilciliğine gönderdiği mesajın tam metni şöyle:

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla

Yüce Allah şöyle buyuruyor: “Biz yeryüzünde zulme uğrayanları güçlendirmek ve onları önderler ve mirasçılar yapmak istiyoruz.”

Sevgili kardeşim mücahitler, Hüccetü’l-İslam ve Müslümanlar, Seyyid Hasan Nasrallah (Allah’ın rahmeti üzerine olsun).

Sabrettiğiniz gibi selamet üzerinize olsun ve ahirette huzur bulasınız.

Sizin ve cesur Lübnanlı kardeşlerinizin zalim Siyonist varlığa karşı verdiği mücadele her Müslüman’ın gururu ve her özgür insanın onurudur.

İmam Humeyni’ye göre şehitlik, “Allah yanındakilerin sanatıdır” ve bugün sizler, zalimlerin karşısında direniş ve sabır sanatını başarıyla sergiliyorsunuz.

Sadece güç dilinden anlayan ve insanlıktan nasibini almamış olan bu zalimler, Batılı hükümetlerin kapsamlı desteği, Arap devletlerinin utanç verici sessizliği ve Doğulu devletlerin kayıtsız gözlemleri altında her türlü şiddet ve suç eylemini gerçekleştirmektedir.

Lübnan’da Hizbullah halkının ve Gazze’de Filistinli mücahitlerin gösterdiği direniş ve kararlılık, bugün hakikatin ölçüsü, onur ve özgürlüğün eşsiz sembolüdür.

Bugün, hakikatin yanında yer almayan dil ve kalem ile kınında duran silah, kıyamet gününde pişmanlık ve utançla karşılaşacaktır.

Ben, büyük Humeyni’nin tüm manevi evlatları gibi, İslam’ı savunma ve sahte Siyonist varlığa karşı cihad yolunda her türlü hizmeti vermeye ve sizinle omuz omuza mücadele etmeye hazır olduğumu gururla ilan ediyorum, mücahit kardeşim. Sizinle birlikte büyük bir zafere ulaşacağımızdan eminim, inşallah.

Kardeşiniz, Seyyid Hasan Humeyni

Kum, 24 Eylül 2024 Salı.