Tümgeneral Musevi: Nasrullah'ın intikamı ağır olacak

img
Tümgeneral Musevi: Nasrullah'ın intikamı ağır olacak YDH

İran Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Abdürrahim Musevi, Seyyid Hasan Nasrullah'ın öldürülmesinin ardından İsrail'e sert uyarılarda bulunarak, suikastın intikamının alınacağını ve bu olayın İslami Direniş'i güçlendireceğini belirtti.




YDH - İran Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Abdürrahim Musevi, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah'ın şehit edilmesinin ardından İsrail'e sert uyarılarda bulundu.

Musevi, suikastın intikamının alınacağını ve Nasrullah'ın şehadetinin İslami Direniş'i güçlendireceğini vurguladı.

Bugün yaptığı açıklamada Tümgeneral Musevi, "Şehit Seyyid Nasrullah'ın kanı Siyonistler üzerinde daha etkili olacaktır," diyerek İran'ın vereceği yanıtı beklemeleri konusunda İsrail'i uyardı.

Hizbullah'ın bayrağının kuruluşundan bu yana hiç inmediğini belirten Musevi, "Her Hizbullah şehidinin kanıyla bu bayrak daha da yükselecektir," ifadelerini kullandı.

Komutan, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun açıklamalarını 'psikolojik savaş' olarak nitelendirdi ve bunların Netanyahu'nun kendi başarısızlıklarını örtbas etme çabası olduğunu vurguladı.

Musevi, "Bir şehidin kanı toprağa döküldüğünde, şehidin eserinden binlerce kat daha güçlü olur," diyerek, Nasrullah'ın şehadetinin İsrail'e karşı mücadeleyi daha da güçlendireceğine dikkat çekti.