Irak Direnişi’nin operasyonları aralıksız devam ediyor

img
Irak Direnişi’nin operasyonları aralıksız devam ediyor YDH

Irak İslami Direnişi, işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde İsrail işgaline ait 3 önemli hedefi insansız hava araçlarıyla hedef aldı.




YDH- Irak İslami Direnişi bugün yaptığı açıklamada, işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde İsrail’e ait üç önemli hedefi insansız hava araçlarıyla hedef aldığını duyurdu.

Irak Direnişi, bu operasyonun “işgale karşı direniş” yaklaşımlarının devamı, “Filistin ile Lübnan halklarına destek ve İsrail'in çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere sivillere yönelik katliamlarına karşılık” olduğunu vurgulayarak, “düşmanların kalelerini vurmaya” devam edeceğini belirtti.

Irak İslami Direnişi, dün de İsrail işgaline karşı çeşitli operasyonlar gerçekleştirdiğini duyurmuştu.

Direniş tarafından yapılan açıklamada, “işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki Golan ve Teberiye'yi hedef alan üç ayrı operasyonda insansız hava araçları kullanılarak üç hedefin vurulduğu” belirtilmişti.

İsrail rejimi de Irak'tan fırlatılan insansız hava aracının işgal altındaki Suriye'nin Golan bölgesinde bulunan bir İsrail askeri üssünü vurması sonucu iki askerin öldüğünü ve 24 askerin de yaralandığını kabul etmişti.

 



Makaleler

Güncel