Son Dakika
İnşa

Ensarullah yetkilisi: İran'ın Körfez'deki hedefleri MOSSAD ajanlarıydı

02 Mart 2026 Bu sayfayı yazdır

Ensarullah Hareketi Siyasi Büro Üyesi Muhammed el-Ferah, Körfez’de hedef alınan noktaların arka planında “gizli askeri ve istihbarî yapılar” bulunduğunu belirterek, savaş sürecinin bu ağları açığa çıkardığını açıkladı.

Ensarullah yetkilisi: İran'ın Körfez'deki hedefleri MOSSAD ajanlarıydı
Ensarullah yetkilisi: İran'ın Körfez'deki hedefleri MOSSAD ajanlarıydı YDH
Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

YDH- Yemen'deki Ensarullah Hareketi, İran'ın Körfez ülkelerinde, özellikle Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn'de hedef aldığı noktaların gerçek kimliğine dair dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

Ensarullah Siyasi Büro Üyesi Muhammed el-Ferah, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, saldırıya uğrayan binaların arka planındaki faaliyetlere dair suçlamalar yöneltti.

El-Ferah paylaşımında, "Bu savaş olmasaydı, Körfez başkentlerinde Mossad’a ait bu denli büyük ölçekli bürolar, karargâhlar ve operasyon odaları bulunduğunu asla keşfedemezdik" ifadelerini kullandı.

Bölgedeki askeri hareketliliğin gizli yapıları açığa çıkardığını savunan el-Ferah, İran ile yaşanan bu çatışma sürecinin mevcut rejimlerin kırılganlığını ortaya koyduğunu vurguladı.

Haber içi

Ensarullah yetkilisi, Körfez başkentlerindeki yönetim mekanizmalarına dair sert eleştirilerde bulunarak şunları dile getirdi:

"İran ile yaşanan savaş, bu sistemlerin aslında hiçbir hükmünün olmadığını; kararları yönetenlerin ve saraylarda asıl ikamet edenlerin ABD deniz piyadeleri (Marines) ile Mossad subayları olduğunu gösterdi."

El-Ferah, açıklamasını "Gerçekten de hakikatlerin ortaya çıktığı bir zamandayız" sözleriyle noktaladı.

İlgili Haberler