Son Dakika
kitap

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Filistin Özerk Yönetimi ile yapılan müzakerelerde

01 Aralık 2008 Bu sayfayı yazdır

YDH- İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Filistin Özerk Yönetimi ile yapılan müzakerelerde hiçbir anlaşmaya bağlı kalmayacaklarını söyledi.

Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

YDH- İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Filistin Özerk Yönetimi ile yapılan müzakerelerde hiçbir anlaşmaya bağlı kalmayacaklarını söyledi.

 

İsrail parlamentosunda Güvenlik Komisyonu toplantısına katılan İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Filistin Özerk Yönetimi Lideri Mahmud Abbas’ı “zayıf” diye niteledi ve “Müzakerelerde tüm temel konular çözüme kavuşturulmadan İsrail yapılacak hiçbir anlaşmaya bağlı kalmayacaktır” dedi.

 

Gazze’de yaşanan durumu da “tam bir savaş hali” olarak tanımlayan İsrail başbakanı Ehud Olmert, “Bu savaşı öyle bir şekilde idare etmeliyiz ki İsrail için ağır kayıplarla sonuçlanacak geniş çaplı bir savaşa dönüşmesin” dedi.

 

İlgili Haberler