Irak’ın en büyük Taklit Mercii olan Ayetullah Sistani’nin temsilcisi Cevad
YDH- Irak’ın en büyük Taklit Mercii olan Ayetullah Sistani’nin temsilcisi Cevad Şehristani, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’ı ziyaret etti.
YDH- Irak’ın en büyük Taklit Mercii olan Ayetullah Sistani’nin temsilcisi Cevad Şehristani, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’ı ziyaret etti.
Beraberindeki heyetle Lübnan’da bulunan Ayetullah Sistani’nin Temsilcisi Hüccetulislam Cevad Şehristani, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’la da görüştü.
Görüşmeye Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım’ın, Hizbullah Siyasi Kurulu Başkanı İbrahim Emin es-Seyyid’in ve üst düzey Hizbullah yetkililerinin katıldığı bildirildi.
Görüşmede Irak, Lübnan ve Filistin’de yaşanan son gelişmelerin ele alındığı açıklandı.
Ayetullah Sistani’nin Temsilcisi Cevad Şehristani, Lübnanlı dini ve siyasi liderlerle görüşmelerde bulunmak üzere geçen hafta Lübnan’a gitmişti.
İlgili Haberler
İsrail ordusu Güney Lübnan’da çok sayıda bölgeyi hedef aldı
29 Ekim 2026 13:46
Washington’ın Lübnan baskısı Hizbullah dışındaki isimlere uzanıyor
29 Ekim 2026 08:11
İsrail Güney Lübnan’ı hava saldırılarıyla hedef aldı
29 Ekim 2026 07:52
Şeyh Naim Kasım: İşgal sürerken silahlarımızı tartışmayız
28 Ekim 2026 22:10
